Samarbetspartners

SAS EuroBonus

SAS EuroBonus låter dig som medlem hos dem att tjäna in EuroBonus Extrapoäng som du senare kan använda till bland annat flygresa eller hotell. Kanske har du länge haft ögonen på något du hittat i deras shop som du hellre vill byta ut poängen mot?
Poäng kan du få på många olika sätt och inte minst genom vanliga köp som du gör i vardagen.

Kom in till oss och tjäna EuroBonus Extrapoäng!
Vi är glada att kunna presentera vårt nya samarbete med EuroBonus och hädanefter tjänar du EuroBonus extrapoäng för varje betalning du genomför i kassan på någon av våra anläggningar*, stort som smått. 
*Med undantag för vår anläggning i Hedemora

Det enda du behöver är ditt EuroBonus-medlemskort samt betalmedel, sen är det bara till att börja samla på sig!
Skulle du mot förmodan ha glömt medlemskortet så säg till i kassan så löser vi det. 
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

ePassi Min Friskvård / Friskvårdskuponger

ePassi Min Friskvård, även känt som Friskvårdskupongen, erbjuder enkla digitala och mobila betalningslösningar på den svenska marknaden för motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal. Användning av fysiska friskvårdskuponger fasas ut allt mer men erbjuds fortfarande av företaget. 

Många arbetsgivare erbjuder friskvård via ePassi Min Friskvård då det är väldigt enkelt för deras anställda. Det enda du som arbetstagare behöver tänka på är att välja din aktivitet, ta med dig din legitimation, kuponger eller mobiltelefon och gå till anläggningen.
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

Actiway

Företaget startade 2005 som Friskvårdschecken där betalning av friskvård skedde genom fysiska checkar. Dessa checkar fasades ut under 2014 och Actiway lanserades till förmån av en enklare och säkrare hantering. 
ActiWay är ett av marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av aktiviteter inom friskvårdsbidraget. Med deras modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag.

Exempel på kunder som erbjuder sina anställda friskvård via Actiway: Bankgirocentralen, Svenska Dagbladet, Carema, m.fl.
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

Wellnet

Wellnets friskvårdsplattform är ett konkret administrations-, rapporterings- och avkastningsverktyg som ger aktivare och friskare medarbetare. Wellnet arbetar med arbetsgivare som tar hälsa på allvar i syfte att skapa hållbara och starka medarbetare.
Få din inloggning från din arbetsgivare och logga in på Wellnet för att handla med ditt friskvårdsbidrag i deras friskvårdsplattform. Wellnet inspirerar och motiverar till en hälsosammare livsstil.

Exempel på arbetsgivare som är använder sig av Wellnet: ICA, Atrium Ljungberg, Microsoft, m.fl.
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

Benify

Benify har blivit en av branschens mest attraktiva leverantörer av en skräddarsydd och unik förmånsportal, som hjälper arbetsgivare att attrahera, motivera och inte minst engagera varje individ på sin arbetsplats.
Benify erbjuder möjligheten för arbetsgivare att ge sina medarbetare tillgång till tusentals förmåner, samlade på ett och samma ställe.
Här erbjuds bland annat friskvård till förmånligt pris där du som arbetstagare ofta kan handla direkt med ditt friskvårdsbidrag. 

Benify arbetar framgångsrikt med kunder inom både privat och offentlig sektor – och med både stora och små arbetsgivare.
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

Söderberg & Partners - Benefits

Benefits är Söderberg & Partners lösning för att effektivt administrera och synliggöra företags hela kompensationspaket. De arbetar för att hjälpa arbetsgivare att slippa de administrativa momenten samtidigt som du som medarbetare får en total överblick av de förmåner du är berättigad till.
 
Hos Söderberg & Partners kan du ta del av ditt friskvårdsbidrag där du enkelt lägger in en beställning för att sedan låta dem ta hand om resten. 
Klicka på rubriken för att komma till deras hemsida

Naprapat Martin Strandberg - Åkersberga

På vår anläggning i Åkersberga erbjuder Naprapat Martin Strandberg naprapatbehandlingar, klassisk massage samt idrottsmassage. Medlemmar på Always Fitness får 10 % rabatt på alla behandlingar.

Välkommen till Åkersberga C, Stationsgränd 8, 184 50 Åkersberga
Klicka på rubriken för att komma till Martins hemsida

F.S Fitness - Ekerö

Behöver du hjälp att nå dina träningsmål? På Ekerö erbjuder F.S Fitness personlig träning, kostrådgivning m.m. PT-Frida har de rätta verktygen för att du ska komma igång med din träning och nya hälsosamma livsstil!

Välkommen till Ekerö C, Tegelbruksvägen 1, 178 30 Ekerö
Klicka på rubriken för att komma till Fridas hemsida