KÖP KORT

Här köper du ditt kort direkt på vår hemsida

När du är klar med din registrering och ditt köp skickar vi en bekräftelse till dig via e-post. Därefter är du välkommen att hämta ditt medlemskort på någon av våra anläggningar. Du hittar öppettider för respektive anläggning här.

Du kan bli medlem på samtliga av våra anläggningar online. Vi har annan prissättning på fyra orter, se priser nedan. Vid köp av medlemskap på dessa fyra orter väljer du önskat abonnemang med bokstaven N i början av namnet under nästa steg.  
På resterande 14 orter gäller ordinarie prissättning.

Köp kort online

Medlemskap

För att bli medlem på någon av våra anläggningar behöver du giltigt ID-kort eller svenskt pass samt ditt clearing- och kontonummer om du ska teckna ett medlemskap via autogiro. Lägsta ålder för att bli medlem är 16 år, målsman måste signera avtalet om du är under 18 år.

Alla våra medlemskap har en bindningstid på 12 månader och fortlöper därefter med två månaders uppsägningstid. Vill du ha ett medlemskap utan bindningstid hänvisar vi dig att köpa kort på någon utav våra anläggningar.
Medlemsavgift om 250 kr samt första månadsavgiften tillkommer vid start. Medlemsavgiften dras därefter en gång per år via autogiro.

Månadsavgiftens storlek är beroende på när i månaden du tecknar ditt medlemskap.

Betalning

För betalning behöver du ha ett svenskt personnummer och ett svenskt clearing- och kontonummer.

Vi accepterar Mastercard och VISA för köp på vår hemsida.

Den månatliga avgiften som gäller för ditt specifika medlemskap dras i slutet av varje månad.

Bekräftelse

När din betalning på hemsidan är genomförd får du ett kvitto sänt till den e-postadress du angivit. Detta är en verifikation på att ditt köp har gått igenom.

Efter detta kan du komma in till oss för att hämta ut ditt kort. All information om hur detta går till står i e-postmeddelandet.

Börja träna

För att börja träna hos Always Fitness måste du hämta ut ditt kort på någon av våra anläggningar.

Vid kontantköp av medlemskort till ordinarie pris kan detta göras på valfri anläggning när receptionen är bemannad.

Välkommen som medlem hos Always Fitness!